domingo, 13 de marzo de 2022

Crónica do Xuvenil A no derby contra o Alertanavia

Xornada 17. Clásico de rivalidades local no campo municipal Pahiño. Exerceu de equipo local o Alertanavia e de visitante o Arenas de Alcabre.

Primeiros minutos de tanteo e o Alertanavia aproveitou a ocasión para adiantarse no marcador. Logo dun cambio obrigado por lesión o Arenas foi quen de asentarse e pouco a pouco foi collendo a manixa do partido.

Así foron chegando os goles do Arenas.  Ata 4 que lle deron a volta ó resultado antes do descanso.

A segunda parte foi menos intensa en xogo pero non en emoción. Do 1-4, nuns minutos de pasarrúas os goles  e un penalty parado polo Arenas foron un sin parar, 3- 5 . E xa Nas postrimerías chegou o 3-6 definitivo. Aínda alguna ocasión máis pero xa non se moveu o marcador. Samu, Nico con 2 goles e Brais Ferreiro con 3 foron os goleadores nesta noite fresca en Navia.

As impresións previas ó partido dos capitáns Fernando e Adán ausentes por lesión, e as post partido por parte de Nico e Brais: