domingo, 7 de abril de 2024

O Arenas en Xogo

Partido accidentado do Prebenxamín B contra un rival que presentaba soamente 6 xogadores co cal decidimos xogar tamén nós con 6 efectivos. Resultado anecdótico no que cabe resaltar o partidazo de Lucía marcando 5 goles. Esperamos a pronta recuperación de arbítra que se lesionou no terceiro parcial.

Partido sen complicacións do Prebenxamín A ante un rival inferior, aínda que con máis físico que o noso. Téntase xogar o balón e terminar xogadas. Moitos goles ao noso favor e portería a cero. A seguir crecendo...

Partido moi difícil do Benxamín C ante  o líder da clasificación. Resultado final demasiado avultado para os méritos e loita dos nosos.

Partido moi disputado o do Benxamín B  e igualado no que os nosos cracks dérono todo. O gol foi nun tiro dun rebote, mala sorte. A seguir.

Partido igualado do Benxamín A en o que fomos algo mellores, abrigo na segunda parte. Na primeira  adiantámonos rápido cun gol desde fóra da área de Fabio, pero de aí ata o descanso estivemos moi imprecisos e nerviosos co balón. En cambio, na segunda metade controlamos un pouco máis aínda que nos marcaron dous goles. O segundo gol noso meteuno Guille nunha xogada individual e o da vitoria meteuno Marcos nunha contra cando quedaba un minuto de partido. En xeral ben, boa actitude e por fin un partido no que non se nos castiga de máis.

Partidazo do Alevín B contra un dos primeiros do grupo. Primeira parte con intensidade e con ganas de ser os donos do partido, con ocasións por ambas as partes chegamos empatados ao descanso. A segunda metade foi aínda mellor tendo tres paus e un posible penalti que non pito, encaixamos o gol nos 2 ultimos minutos e por un fallo noso. Moi contentos cos xogadores.

O Peñasco saíu ante o noso Alevín A con presión moi alta e nós nas primeiras accións do partido estivemos moi fallones co balón en liña defensiva, o que fixo que eles intensificasen  máis esa presión;  cambiamos o criterio metendo a Alex sacando o balón, empezamos a chegar ben arriba e cunha boa xogada de Martin fixemos o 1-0 co gol de Sergio; seguimos metidos no partido pero un tanto apáticos, perdiamos o balón e non iamos pelexar para que non xogasen claro. Ao descanso 1 -1, na segunda metade en dúas accións que nos fan falta a nós  e quedámonos vendo fan o 1-2 e xa case ao acabar 1-3 en fóra de xogo, hai que mellorar un pouco a actitude para evitar estar relaxados.

Magnífico partido e resultado o logrado polo Infantil B pero todo quedou embazado pola lesión do noso xogador Daniel Zanotto ao que lle desexamos unha pronta recuperación para poder velo sobre o terreo de xogo de novo.

Partido que  o Infantil A xogamos no Pahíño contra o pechacancelas da categoría. No campo reflectiuse a superioridade que aparece na táboa. Dando oportunidades a xogadores que veñen disputando menos minutos foron caendo os goles ao noso favor, a pesar de fallar innumerables ocasións. A pesar da diferenza expúxose un partido serio no que se puideron experimentar cambios de posición para ter en conta en diferentes ocasións. Unha vitoria máis e a preparar o seguinte partido.

Partido do Cadete B contra o segundo da clasificación, onde nos fomos ao descanso perdendo 0-1, despois de ter posesión pero sen facer dano como eles que  o estaban facendo polas bandas, uns cambios no descanso, saíndo con outra mentalidade chegamos a remontarlles 2-1 e os rapaces créndollo pero nun fallo de marca despois dun paradón do porteiro empatáronnos, e a falta de 5 minutos conseguiron o gol da vitoria. Destacar o traballo e sacrificio da segunda metade. Agradecer aos 3 infantís que subiron a botar unha man, onde Vázquez xogou os 80 minutos, Joel 73 e David 40 callando os tres un excelente partido onde os dous goles que metemos foron grazas a eles, un dunha gran xogada persoal de David por banda yendose con potencia e velocidade para meter un golazo pola escuadra, e o segundo de Joel tras un rexeite dun córner ao noso favor polo mesmo lado.

Partido espeso do Cadete A en a primeira parte ante un rival moi ben colocado polo que apenas creamos ocasións. Tras realizar uns cambios ao descanso e incrementar a intensidade, no minuto 49 Zaca  abriu o marcador e  pasamos a dominar o partido sen que o rival creásenos ocasións de perigo;  nos minutos finais cun golazo de Andrés desde fóra da área e outro de Sergio logramos pechar o partido. Un pasito máis para o obxectivo do ascenso, que se pode conseguir a próxima xornada gañando o partido e a falta de 4 xornadas.

Partido do Xuvenil B que resultou insoportable no primeiro tempo onde o balón queimábanos e perdiámolo moi pronto sexa con despexes innecesarios ou con conducións incorrectas.  Tiñamos baixas importantes no medio campo e xogaban xogadores fóra do seu sitio pero  a pesar de todo chegamos ao descanso con 0-0. En vestiarios explicamos o que queriamos facer e saímos con máis intensidade e mellor colocados no campo. Nunha contra Iker cara ao 1-0 e aí cambiou o partido. O Teis que está a tentar entrar en ascenso non contaba con ir perdendo e empezaron a protestar por todo en cada falta que faciamos provocando coa súa actitude que o partido se endurecese . Conseguiron empatar no 64 nun balón longo que un xogador noso ao tentar despexar meteuna na nosa portería. O 1-2 viño no 80 nunha falta que un xogador do Teis peitea de cabeza e outro en claro fóra de xogo marcaba. A partir de aí xogo aínda máis sucio que acabou nunha tangana.  Moi boa a actitude do equipo contra o Teis que está a loitar para ascender.

Partido do Xuvenil A ante  un equipo superior no que na primeira parte aguantamos ben o tipo chegando ao descanso con 0-1, na segunda metade saímos coa mesma dinámica pero eles arriba eran moi bos e nun desaxuste serviulles para o 0-2, daquela un par de decisións arbitrais cun penalti que ata eles  quedaron sorprendidos e un fóra de xoga moi claro acabaron co partido, aínda así non é escusa xa que foron moi superiores. Agora empeza a nosa liga para tentar salvar a categoría.