martes, 6 de diciembre de 2022

O Arenas En Xogo

Comezando polos partidos disputados na fin de semana desta dobre xornada dos equipos de fútbol 8.

Partido moi disputado polo Benxamín B ante o Coya, un dos cocos do grupo que mantén a 3ª posición, a primeira parte rematou cun 0-1 de desvantaxe con moitas alternativas no xogo, pero na segunda parte varios erros colectivos nos condenaron ate o 1-5 final. Os rapaces fan un esforzo pero seguen sen aparecer os resultados.

Mal partido cun resultado desmesurado, 0-14, do Benxamín A ante o Alertanavia C que non reflicte as posicións que os dous equipos ocupan na táboa clasificatoria, 3º para o Alertanavia e 5º para o Arenas:

Seguindo con partidos complicados, o Alevín B enfrontouse ao Atlántida Matamá, que actualmente ocupa o segundo posto, loitando polo liderado, resultado final 0-9:

Completando a dura xornada dos nosos equipos de fútbol 8. O Alevín A fixo un bo partido ante o Rápido de Pereiró, poñendo cara ao destacado líder que conta os seus 10 partidos por claras vitorias:

Partido entre dous equipos da parte baixa da táboa o do Infantil B e Los Sauces, resultado enganoso porque os nosos xogadores fixeron un moi bo partido no que só faltou definir, tivemos moitas ocasións pero o balón non quixo entrar. dentro e, con todo, os nosos fallos en defensa custounos o partido. Pablo Alonso foi o autor do gol do Arenas:

O Infantil A no seu percorrido pola Primeira Autonómica tivo a oportunidade de escalar postos na parte alta da táboa e superar ao seu rival, a UD Santa Mariña B; pero tras un claro dominio, o Santa Mariña levouse os tres puntos, alonxándose na táboa. Sergio Vilas fixo o gol nos últimos minutos que acortou o resultado final:

Bo partido do Cadete B, a pesar dos seus fallos puntuais, pero xogando e traballando en equipo, intentando facelo fácil e divertirse, cunha actitude positiva que lles permita crecer como equipo. Dous goles de Iker e un de Daniel deixaron o marcador 3-0 ante o Moledo CF:

Outra clara vitoria do Cadete A coa que consolidan a súa 4ª posición na táboa, dous goles de Zakariae, e un de Rubén; Claudio e Andrés derrotaron ao Col. Hogar:

O Xuvenil B nun moi mal partido perdeu ante un rival inferior en teoría e no que debería conseguir unha vitoria fácil, pero unha primeira parte desastrosa e unha lixeira melloría na segunda na que xogaron con máis ilusión, provocaron a derrota ante o Moledo :

Triste momento do Xuvenil A, partido suspendido no minuto 62 polo desagradable incidente provocado por un xogador do Louro Tameiga que arremeteu contra un xogador do Arenas e o árbitro, nese momento o resultado era 0-2. Confiamos en que estas situacións pouco edificantes non volvan ocorrer.

Na xornada do martes festivo
o Prebenxamín fixo un bo partido en Carballal, o Gran Peña gañou o encontro grazas ao seu gran físico. Os primeiros minutos foron disputados e despois impuxéronse con grandes tiros, nun partido disputado e divertido.

O Benxamín B xogou unha primeira metade espectacular na que se foron o descanso gañando por 1-3, pero a segunda parte atragantouselles e desconectaron, o que provocou a remontada do Montecastelo:

Partido moi igualado en Chapela do noso Benxamín A que estivo a piques de conseguir un máis que merecido empate, pero o resultado final por 3-2:

Tamén partido igualado e o mesmo resultado colleitou o Alevín B, a pesar do bo xogo realizado, tentando xogar o balón, pero os erros saen caros e custan goles. Tres erros e tres goles en contra. Andrés e Diego foron os goleadores do Arenas:

Recital de xogo no Pahiño do Alevín A que cos goles de Antonio e Alex resolveu con claridade o encontro por 0-2 ante o Alertanavia C: